Undgå tårnhøje priser til din næste konference:

Det er ingen tvivl om at holde eller tage til konferencer, blandt danske virksomheder, er i vækst. Og med rette. Efter at have siddet i de samme lokaler i det der føles som 100 år er det altid rart at komme ud og strække benene og komme væk fra de samme kedelige lokaler. Det føler jeg vi alle kender.

 Men det er ikke altid at virksomhederne har råd! Det er nemlig blevet meget populært, specielt i København, at gå til konferencer. Og ligesom i alle andre brancher, ja så stiger prisen ofte når efterspørgslen stiger. Her er nogle fordele ved at tage væk fra København, og ud i det smukke danske landskab.

Historien du ikke kan finde i KBH

At tage til konference eller for den sags skyld teambuilding udenfor København har klart sine fordele. En vigtig fordel, som man måske kunne se som en negativ ting, er at det ikke lige er rundt om hjørnet fra dit hjem. Det betyder at man meget bedre kan undskylde at blive på hotellet efter konferencen, i stedet for at tage direkte hjem til familien igen. Tag en pause!

Uanset om du vælger at overnatte eller ej, vil man i langt de fleste tilfælde finde en bedre historie på de små hyggelige godser udenfor København. De stilrene men dødssyge og sjælløse byggerier i Kødbyen har mindre historie end en 9. klasse elev. Tag bare en lille bid af sonnerupgaards.dk historie ’’ Direktøren i det Vestindisk-Guineriske Kompagni, Severin de Junge, opførte hovedbygningen på dens nuværende plads efter en brand i 1731, idet hovedbygningen før var beliggende på øen i voldgravskomplekset, Den Brændte Grav’’ – Se det er historie.

Natur og afslapning går hånd i hånd

Der er få ting der kan oplade batterierne så meget som smuk natur. Så mellem pauserne er det ideelt at tage en tur gennem skoven, rundt om søen eller bare nyde sin varme kop kaffe gennem vinduet imens man kigger ud på det smukke landskab. På mange områder er det meget nemmere at koble fra og slappe af på et gods, end i midten af København. Og hvis du kan få din chef med til det, er det nu altid sjovt at kombinere umiddelbare kedelige konferencer med lidt teambuilding, som de fleste godser også tilbyder.

Og hvis alt dette ikke er nok til at overtale din chef, så plejer kroner og øre altid at være et godt argument.

Så for at opsummere hvorfor vi mener at de danske godser er et besøg værd: Det billigere, det er smukkere, både natur men som oftest også selve bygningen, og så er det langt nemmere at koble ud og komme væk fra hverdagens stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *