Tre måder at spare penge på som virksomhedsejer

Gode resultater, glade medarbejdere og et godt arbejdsmiljø er altid vigtigt for en virksomhed. Men det er selvfølgelig også vigtigt at tjene penge som virksomhedsejer. Du ved sikkert godt, hvordan du bedst muligt tjener penge i lige netop din branche, men har du overvejet steder, hvor du kan spare penge? Små besparelser her og der vil i den anden ende give din virksomhed flere penge.

Her er tre måder, hvorpå du som virksomhedsejer kan spare penge og dermed tjene mere.

 

Mobiltelefoni

Firmatelefoni er en vigtig del af din virksomhed, så I kan kommunikere både internt og eksternt. Telemarkedet er konstant i ændring, og de mange teleselskaber konkurrerer med hinanden om at få fingrene i kunderne. Denne konkurrence betyder, at priserne ofte ændrer sig, og det vil derfor være en idé at tjekke din virksomheds telefoni efter i sømmene. Kontakt diverse udbydere, og lad dem give dig forskellige tilbud, hvor du herefter kan vælge den bedste løsning til den billigste pris. Når du er i gang, kan du ligeledes tjekke priserne for din virksomheds internetforbindelser for at se, om flere penge kan spares på dette område.

 

Markedsføring via de sociale medier

Det er selvfølgelig vigtigt at markedsføre din virksomhed for at nå ud til nye kunder. TV, radio og reklamer har altid været blandt de gængse muligheder for dette, men de sociale medier må ikke undervurderes. Opret en Facebook-side for din virksomhed og afhold eventuelt konkurrencer for at skabe opmærksomhed. Opret en Instagram-profil og følg potentielle kunder for at gøre folk opmærksomme på din virksomhed. Denne form for markedsføring kan være lige så succesfuld som de gængse markedsføringsmuligheder – og de sociale medier er ligeledes en billigere metode.

 

Tjek efter billige flybilletter

Hvis dine medarbejdere ofte er på forretningsrejse, er der mange penge at spare ved at se efter billige flybilletter. Selv hvis der blot spares 100 kr. på en enkelt rejse, vil dette beløb i længden løbe op for din virksomhed. Derudover kan der være en større sum penge at spare ved at ændre få faktorer ved rejsen såsom rejsedato samt tidspunkt for flyafgang. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i de mange flyselskaber samt deres forskellige hjemmesider. En hurtig og nem måde at sammenligne billige flybilletter på er ved at klikke her.

 

Der er selvfølgelig en masse andre måder, hvorpå du og din virksomhed kan spare penge på. Det handler blot om at tænke lidt ud af boksen samt se tingene efter i sømmene. Selv få besparelser vil give en stor besparelse i sidste ende. Hvis besparelserne gøres op i antal kroner besparet om året, vil det tydeligt fremgå, at en stor sum penge kan bespares ved at lave få justeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *