Sådan får du pengene hjem til tiden

Kender du alt for godt at bruge tid på at skrive rykkere fordi pengene ikke er kommet trods fakturaforfaldet er sket? Her får du nogle gode råd til hvordan du får pengene hjem til tiden.

Først og fremmest er det vigtigt at du nemt og effektivt sender dine fakturaer af sted bruger du lige nu meget tid på at skrive og sende dine fakturaer er det en god ide at skifte til at gøre det online.

På fakturaservice.dk kan du nemt, effektivt og hurtigt sende dine fakturaer afsted. Det er første skridt på vejen!

Som det næste er det vigtigt at du sender rykkere afsted lige så snart fakturaen skulle være betalt ellers kan det hurtigt blive glemt. Her kommer fakturaservice igen ind i billedet. Via fakturaservice kan du automatisere at sende rykkere af sted så du ikke selv skal huske hvornår forskellige fakturaer forfalder.

Du skal på fakturaservice.dk angive om en faktura er betalt og hvis den ikke er sender fakturaservice automatisk en rykker efter 7dage.

Det er gratis at oprette en profil på fakturaservice.dk og der er intet oprettelsesgebyr eller abonnementsgebyr eller andre former for skjulte afgifter. Du betaler nemt og enkelt et fast beløb pr. faktura.

Du kan sende dine fakturaer på flere forskellige måder via fakturaservice. Først og fremmest kan du sende og modtage EAN-fakturaer, som er direkte fra din internetbrowser. Du kan også sende dine fakturaer som pdf-fil via e-mail. Du kan også scanne din faktura og fakturaservice vil inden for 3 dage have omdannet og afsendt din faktura. Som det sidste kan du også sende dine fakturaer som post som gør det nemmere for dig fordi du så ikke behøver at bruge tid på at finde frimærker og printe din faktura ud.

En anden god ting ved fakturaservice er at du uanset hvor du er kan tjekke op på dine fakturaer og sende nye af sted. Du kan nemlig bruge fakturaservice både på computer, tablet og fra din smartphone. Det er meget simpelt at bruge fakturaservice og kræver derfor ikke meget tid.

Noget andet der er vigtigt er at dine fakturaer bliver sendt direkte til virksomhedens bogholder. Hvis fakturaerne bliver sendt til nogle andre kan de hurtigt blive væk for den virksomhed du sender dem til. Hvis du i stedet sørger for at de bliver sendt direkte til bogholderen ved du at de er sendt til den der også skal betale den.

Du kan læse flere gode tips til erhverv og forretning på A-Finans.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *