Sådan får du din første investering til din virksomhed

Hvis du ikke ved, hvordan du får din første investering i din virksomhed, så skal du ikke give op.

Selvom at det kan virke svært at finde nogle der vil investere i din virksomhed, så skal du huske en ting:

Investorer leder altid efter en god investering.

Hjemligheden til at sikre dig en investering er at du skal vide hvor du finder den rigtige investor, og du kan vise at din virksomhed er en sikker vinder.

I denne artikel vil du lære både, hvordan du finder din første investor, og hvordan du viser at din virksomhed virker.

Bootstrap: Start op uden penge

Bootstrap er et engelsk udtryk for at starte din virksomhed uden investering, og kun ved indtjening og egenfinansiering.

Det er i dag blevet til en selvfølge, at man skal have en investering i sin virksomhed, men i mange tilfælde er det en god ide at vente så lang tid som muligt med at få en investering.

Årsagen er at du sælger din egenkapital billigt i starten, fordi virksomheden ikke er så meget værd. Hvis du har mulighed for det, så bør du tjene penge før du spørger en investor om flere penge.

 

Crowdfunding er vejen til en investors hjerte

En succesfuld crowdfunding kampagne ses af mange investorer, som det bedste tegn på at en virksomhed bliver succesfuld og er en god investering.

Sider som Kickstarter og indigogo, har skabt en helt ny måde at få en investering. Folk forudbestiller dit produkt baseret på en kampagne du laver på siden.

Fordelen ved at lave en crowdfunding kampagne er udover, at du får penge til at producere for, så stemmer folk med deres egne penge.

For en investor betyder det at du viser ham, at der er et marked for dit produkt

 

Netværk med business Angels i branchen

Der er ingen vej uden om det. Investeringsbranchen især når der er tale om investering i start up virksomheder er bygget på forhold.

Måden du lærer en business angel at kende er ved at deltage i relevante branche events, hvor de ofte deltager i.

I stedet for at spørger om en investering med det samme, så bør du i stedet lære hinanden at kende først, hvorefter i kan snakke om en investering bagefter.

En anden måde at du kan besøge en business Angels  hjemmeside, hvor du kan skrive til dem og pitche ideen om at de skal investere i det firma

 

Deltag i start up konkurrencer

Hvis du gerne vil vise at du er bedre end andre, så stil op i en konkurrence. Der er utallige og konkurrencer i forskellige brancher, hvor det gælder om at løse et problem. Hvis der er en konkurrence der passer til det dit firma laver, så er det en god måde at få eksponering i din branche.

Der er mange investorer der følger med i konkurrencer i deres egen branche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *