Nyt kursus tilbyder: Bliv frontmedarbejder

Hvordan kommer du foran i jobkøen, når så mange tusinde danskere lige nu søger efter de samme jobs?

Det handler først og fremmest om dit CV. Når en arbejdsgiver hurtigt skimmer hvad du tidligere har lavet, hvad ser han så?

Hvis du lige nu er ledig, medlem af en a-kasse, over 25 år og i øvrigt har en ungdomsuddannelse har du mulighed for at få et 6 ugers kursus inden for forskellige emner. Vi har tidligere omtalt muligheden for at blive stærkere som leder med netop et sådant kursus.

Et andet kursus bør i samme omgang også nævnes.

Her er der tale om kurset fra Bigum & Co i at blive ”frontmedarbejder”. At være frontmedarbejder er den nye betegnelse for det, du tidligere kaldte receptionist arbejde.

Der er dog flere forskellige fra det tidligere receptionistarbejde til at være frontmedarbejder. I takt med at det er muligt at kontakte virksomheder i dag fra flere forskellige platforme tager du ikke blot telefonen og tager imod folk, når de kommer ind i virksomheden – du agerer i det hele taget ansigtet ud ad til også når det kommer til e-mails og de sociale medier.

På kurset ”Bliv frontmedarbejder” bliver du derfor undervist i en række forskellige discipliner, herunder:

  • God e-mailetikette
  • Håndtering af henvendelser på de sociale medier
  • Brug af Microsofts kontorpakke

Og mange flere ting.

Når en arbejdsgiver fremadrettet scroller ned over dit CV vil han se, at du har engageret dig i søgningen efter et nyt job ved at tage et kursus og derved forbedre dine kompetencer. Et meget bedre signal er det svært at sende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *