Ny virksomhed: bootstrapping, investorer eller lån?

Der er i dag rigtig mange, der går med en drøm om at starte op for sig selv. De vil gerne føle den frihed, som der hersker, når man selv er herre over sit eget arbejdsliv, og de vil gerne vide, at det kun er dem selv, der er ansvarlige for den succes eller fiasko, som de vil opleve i fremtiden. Det er således uafhængigheden, der trækker og friheden til at kunne gøre, som man vil på ens egne præmisser. Dog er det ikke helt let at starte sin egen virksomhed op, for det er ikke billigt.

Når du kan klare det hele selv

Der er dog flere løsninger, man kan benytte sig af, når man skal have kapital til at starte en virksomhed op for sig selv. Den bedste løsning er selvfølgelig den, der går under navnet, bootstrapping. Denne omfatter, at man selv har kapital til at føre sin virksomhed til succes. Man formår således uden andres hjælp at bygge en ny virksomhed op. Det kan være, at man længe har sparet op, således man har en opsparing, der kan bruges som startkapital, det kan være, at man har nogle visioner for fremtiden, der gør, at der ikke er behov for et stort beløb indledningsvist, eller der kan være en helt tredje grund.

Lån penge til opstart af din virksomhed

Andre er dog ikke så heldige, og derfor må de søge ad andre veje. Og derfor er der mange, der benytter sig af de muligheder for lån, som der i dag byder sig. ‘Lån penge online og kom derfor let i gang med din virksomhed’. Det har du sikkert hørt før, men ikke desto mindre er det sandheden. Et mindre lån kan nemlig give dig de startkapitaler, som du står og skal bruge nu og her for at være sikker på, at du kommer godt fra start med din nye virksomhed. Sammenlign lån nu.

Lån penge ganske let

Og at låne penge er i dag heldigvis lettere end nogensinde før. Man tager blot et kig online, og så vil der åbne sig en lang række muligheder. Men fordi at der er så mange valgmuligheder, kan der også være behov for en online sammenligningstjeneste, der kan hjælpe med at tage den rette beslutning, når det kommer til et lån, der stemmer overens med ønsker og behov. Det være sig for eksempel når det kommer til beløb, der skal lånes, renter, gebyrer og metode til tilbagebetaling.

Ulempen ved en investor

Nogle er dog også så heldige at finde sig nogle investorer, der synes, at ens virksomhedsidé er genial. Og derfor er de villige til at betale en sum penge for at hjælpe virksomheden i gang. Dog omfatter det ofte, at disse investorer fremover skal have en bid af kagen, og det er ikke altid lige let at købe sig ud fra deres greb igen. Det er derfor en god beslutning indledningsvist, men i fremtiden kan det føre til nogle komplikationer, der ikke bare lige sådan er til at løse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *