Motiver dine ansatte med konkurrencer

Som virksomhedsleder vil du gerne have så meget som muligt ud af dine ansatte, og der findes rigtig mange måder at motivere dem til at yde bedre på. Først og fremmest skal du naturligvis sørge for, at dine ansatte har gode vilkår og trives godt i din virksomhed. Det er den bedste motivator for dem til at gøre et godt stykke arbejde.

Men derudover kan du motivere dem yderligere ved at lav en konkurrence for dem. Det behøver ikke at være noget vildt, men de fleste mennesker vil rigtig gerne vinde en konkurrence, og selvom præmien ikke er noget helt vildt, så vil det motivere de fleste til at yde en ekstra indsats.

Præmien kan være alt fra nogle biografbilletter til noget vildere. Sæt et mål for dine ansatte og fortæl dem, at den person, der når mest i løbet af den kommende uge, vil vinde præmien.

På den måde giver du dine ansatte en ekstra grund til at yde mere og få lavet mere, og det vil gavne din virksomhed og din omsætning.
Du kan løbende justere præmien, når du ved, hvor meget ekstra værdi dine ansatte skaber på baggrund af dine konkurrencer. Jo større præmie, des mere motivation til at vinde den. Så beløn dine ansattes hårde arbejde – det betaler sig også på bundlinjen og skaber et bedre arbejdsklima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *