Gode rammer giver gode resultater

Hvorfor er det egentligt så vigtigt, at have de rette kontorlokaler? Jo, ser du, vi er på kontoret fem ud af syv dage i ugen og det er der, vi bruger de fleste af vores vågne timer. Derfor skal det være et sted, vi har lyst til at være og synes er næsten lige så rart som at være derhjemme. Man kan jo nærmest kalde det vores andet hjem. Det store spørgsmål lyder så på, hvad de helt rette kontorlokaler er og det får du et par eksempler på her i i artiklen.

Lyse lokaler er et must

Vi ved alle, hvordan vejret påvirker vores humør. De fleste bliver altid lidt gladere, når solen titter frem, og mange oplever at blive deprimerede, når vi går ind i vinterperioden. Forestil dig så at have en arbejdsplads i en mørk kælder sammenlignet med et lokale, der har et lækkert lysindfald. Sidstnævnte er helt klart at foretrække! Lys har en rigtig stor betydning for os og det betyder meget i forhold til et godt arbejdsmiljø. Derfor er det en nødvendighed at have lyse lokaler, for at dine medarbejdere skal have det godt. Sørg også for at belysningen i lokalerne er tilpasset lysindfaldet udefra. Om vinteren skal der bruges mere lys, hvorimod solen klarer det meste om sommeren.

Plads til at udfolde sig på

Der er ingen, der kan arbejde optimalt ved at sidde lige så tæt som sild i en tønde. Derfor er det vigtigt, at der er masser af plads i kontorlokalerne. Medarbejderne skal have plads til at udfolde sig på og ikke føle, at de bliver åndet i nakken af kollegaen, der sidder bag dem. Hæve-sænkeborde er uundværlige for at få et sundt arbejdsmiljø og sådanne borde fylder en del. Der skal være højt til loftet samt plads til store armbevægelser. Det kan være en dyr udgift at have de perfekte kontorlokaler, men i sidste ende betaler det sig. Gode omgivelser smitter af på medarbejderne. Trivsel blandt personalet har nemlig en afgørende faktor for, hvordan et firma klarer sig. Her kan du læse mere om, hvorvidt det bedre kan svare sig at have en privat, uafhængig rådgiver frem for en bankrådgiver.

Den rette balance

Det kan være svært at få skabt et afslappet og samtidig professionelt arbejdsmiljø. Medarbejderne skal føle sig tilpas på arbejdspladsen uden, at kontoret skal være en hyggestue. Det er en god idé at snakke med dine medarbejdere om, hvad der er vigtigt for, at de trives og kan arbejde bedst muligt. Det kan være, at det for nogen spiller en stor rolle at sidde ved vinduet, hvor en anden medarbejder koncentrerer sig allerbedst ved at sidde forrest i lokalet.

Med de rette kontorlokaler kan I sammen skabe et arbejdsmiljø, hvor I alle trives. Du kan læse mere om det perfekte kontorlokale her.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *