Dette skal du være opmærksom på i forbindelse med køb af ejendomme til virksomheden

Har du virksomhed, der vokser og vokser? Eller har du bare en rigtig god idé til en virksomhed, du ved, kan blive noget stort? Uanset hvad, så har du brug for lokaler til dine ansatte. Det kan dog hurtigt blive en jungle, for hvad skal man gå efter, og hvilke krav skal man stille? Hvis du sidder med netop disse spørgsmål, så kan du med fordel læse med her, hvor vi giver dig svaret!

Hvilke krav?

Det er muligvis et træls svar at få, men ikke desto mindre er det meget rigtigt: Det ved du bedst selv. Det er din virksomhed og dine ansatte, og du kender dem naturligvis bedst. Det bedste du kan gøre er derfor at sætte dig ned og lave en liste over, hvad dine nye lokaler skal kunne. Hvor mange kontorer skal der være plads til? Hvor stor en udvidelse skal der være plads til?

Herefter er det tid til at lægge et løst budget. Du bør i budgettet tænke nye kontormøbler og andre materielle ting ind.

Dette skal du gå efter

Undersøgelser har vist, at mennesker arbejder bedst og mest produktivt, når de er i lyse omgivelser. Du bør med andre ord ikke vælge den billigste lagerbygning til dine ansatte, hvis du er interesseret i, at de leverer deres ypperste. Gå efter lyse store rum, store vinduespartier og kontorer med god udluftning. Dette vil betyde en verden til forskel, når I forhåbentligt skal benytte ejendommen lang tid endnu. Gå eventuelt også efter noget i en af de lidt mindre byer, som eksempelvis Randers, hvor transportmulighederne er gode, mens lokalerne ikke er alt for dyre. At finde en god boligadvokat i Randers er desuden ikke et problem, og du kan eventuelt se mere her, hvis der er brug for hjælp

Få hjælp udefra

Er du usikker på, om du kan se alle nødvendighederne, så kan det være en god idé at alliere sig med professionel hjælp. En ejendomsmægler kan tit se muligheder og begrænsninger, som du ikke selv kan, og der kan derfor være meget bøvl at spare.

En anden – og muligvis endnu vigtigere ting – er at sikre sig, at alt det formelle er præcis, som det skal være, når valget endeligt er truffet. Køb af ejendom er en stor ting, og da der ofte lægges mange penge i projektet, er det noget, der bestemt ikke må gå galt. Der er nu engang desværre mange faldgruber, når det omhandler boligkøb, og derfor kan en boligadvokat være fordelagtig at have med ind over. Gå efter en, der kender lokalområdet, da vedkommende derved har forstand på, hvad der er vigtigt i netop dette område.

One thought on “Dette skal du være opmærksom på i forbindelse med køb af ejendomme til virksomheden

  1. Super godt indlæg! – Vi er selv på jagt efter lokaler til en ny tandklinik og navnligt behovet for sollys er vigtigt her. Derudover skal der postes mange penge i at omdanne “almindelige” lokaler til tandklinik, så der er hverken tid eller råd til at tage en forkert beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *