Bedre trivsel danner bedre rammer på arbejdspladsen

Når vi kigger på trivsel, bliver der ofte fokuseret på at fjerne alle de ting der bidrager negativt til trivslen på arbejdspladsen, men det kan være lige så vigtigt at sørge for at fremme de ting der gør det fedt at gå på arbejde. Vi stræber alle efter at motiverer hinanden, og skabe et godt arbejdsmiljø og derfor bør du læse med.

Frem det sjove

Der kan være et utal af måder at gøre arbejdsdagen en lille smule sjovere, sørg for at kigge på at give noget godt, i stedet for at tage noget kedeligt væk. Det kan være at der skal laves en morgenmadsordning, så i skiftes til at tage morgenmad med en gang om ugen, så sørger du for at medarbejderne får snakket og startet deres morgen ud på en rar og god måde så de er klar til at gribe bolden som dagen kaster efter dem. Det kan være en god idé at starte ud med at give morgenmad som leder, så du sætter et godt eksempel for dine medarbejdere. Husk at det kan være de små ting, som at sørge for at der er is til alle en dag hvis varmen er ulidelig, det vil sikre super glade medarbejdere der vil være klar til at give en ekstra skalle og helt sikkert huske dig for det.

Sunde medarbejder er mere motiveret

For at holde os raske og sunde bliver det anbefalet at vi spiser 6 stykker frugt og grønt om dagen, eller retter sagt 6 stykker frugt og grønt om dagen. Det er vigtigt at sørge for at du selv, og dine medarbejdere er friske og klar til at takle dagen. Det kan gøres med en lille gode der ikke kræver det store, vil være at sørge for at du og dine medarbejdere får det frugt og grønt de skal bruge i løbet af dagen, nemlig en frugt ordning. En gennemsnitlig dansker spiser 430 gram frugt og grønt om dagen, og med en frugt ordning kan du sikre at dine medarbejdere får de sidste gram om dagen, og samtidig gøre dine medarbejdere glade for den lille gode der kommer en gang om dagen.

Få styr på holdningen

Som arbejdende i det moderne samfund bruger vi rigtig lang tid ved et skrivebord eller på farten, det kan skabe diverse skavanker hvis du ikke passer på. Det er utrolig vigtigt for din ryg at du har en ordentlig holdning i kroppen når du bruger så lang tid ved et skrivebord. Det kan være svært selv at rette sin kropsholdning og derfor findes der utal at hjælpemidler der kan hjælpe dig i hverdagen. For at komme nemt i gang kan du benytte holdningskorrigerende tøj, som minder din krop om at rette sig op og derved aktivere inaktive muskler så du undgår smerter i ryg og nakke. Du kan fordelagtigt læse mere om holdningskorrigerende tøj på Myposture.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *